Jouw verhaal vertellen

Waar ben ik van?

Als ondernemer, en dus ook als zzp’er, loop je soms tegen die vraag aan: waar ben ik van?

Bijvoorbeeld als je je bedrijf aan het inrichten en opbouwen bent. Je hebt een goed idee, een grote droom. Maar je vind het lastig om er een verhaal van te maken. Om er lijn in te krijgen, om het te laten kloppen met wie jij bent, om anderen te betrekken.  

Je kunt die vraag ook tegenkomen als je al een tijd bezig bent en dat het best lekker gaat. Maar je wilt nieuwe focus aanbrengen. Want die is in de loop van de tijd wat vervaagd. Of je hebt je verhaal nodig voor communicatie, zoals je website, LinkedIn of Facebook. 

Ik ben dol op die vraag, en vooral op het graven naar het antwoord. Maar veel ondernemers en zzp'ers vinden het lastig en frustrerend. En komen er dus ook niet uit.  

Stop met ploeteren en prutsen. Laat mij je 1 dag helpen, dan kun jij doen waar je goed in bent, plezier in hebt en waardevol mee bent!  

Ik help je 
jouw verhaal vertellen:
onder woorden brengen
wat je van binnen al weet
misschien al zichtbaar doet
maar nog geen verhaal bij hebt.
 

mijn aanpak:
jouw verhaal 
in 1 dag op 1 A4

Om jouw verhaal onder woorden te brengen trekken we een dag samen op. Ik heb kantoor op inspirerende en levendige plek, in de natuur. Met behulp van verschillende oefeningen en benaderingen (oa Logische niveaus, Business Model Canvas, waardenorientatie Barett) creëren we helderheid over jouw verhaal. De uitkomst van deze dag werk ik uit in 1 A4. Dat krijg je, zwart op wit, digitaal en analoog. Het verhaal van jou en je onderneming.

Dat verhaal kun je op heel veel manieren gebruiken. Het is een verwoording van je droom, visie en missie, plannen, het praatje bij je plaatje, hoe je het ook wilt noemen. Dit helder en zwart op wit te hebben werkt versterkend voor jezelf en voor mensen met wie je samenwerkt.

Het is ook een ijkpunt voor je communicatie, en voor je productontwikkeling: alles moet passen in dat verhaal. Het wordt dus heel makkelijk om te bepalen: wat wel en wat niet, en hoe?

De teksten zijn kant en klaar te op te nemen in je eigen marketing en communicatie: je website, je LinkedIn en Facebook, presentaties, pitches, de briefing van een bureau, etc.

Wat anderen zeggen

profile-pic

Wat ik in mijn hoofd had, maar niet kon verwoorden

Greetje Boxem - Cup of Company

Wat heerlijk dat er iemand is als Arnoud, die je kan helpen bij het ontdekken én verwoorden van je missie.

Ik hou van zijn stijl: fris, to-the-point en met gevoel!

En wat was ik blij toen ik op papier zag wat ik in mijn hoofd had, maar niet kon (en misschien ook wel niet durfde) te omschrijven.

Dank Arnoud!

profile-pic

Nieuwe inzichten, energie, bruikbare teksten en aandachtspunten en tips

Maryam Janssen - intuitief coach en therapeut

Wat heb ik een leerzame en interactieve workshop Jouw Verhaal in 1 Dag van Arnoud mogen ontvangen. In één dag heeft hij mij door middel van praktische oefeningen geholpen om mijn ‘verhaal’ voor mijn business helder te krijgen. Arnoud is perfect instaat om op een luchtige manier de kern naar boven te krijgen van wat ik nu wil uitdragen. Hij behoudt overview, legt verbanden en blijft goed afgestemd op mij als klant. Eind resultaat: nieuwe inzichten, focus, een bak aan nieuwe energie, helderheid en een handig document met uitgewerkte teksten die ik voor mijn communicatiekanalen kan inzetten, met mijn aandachtspunten en tips. Ik heb hiermee weer een mooie stap gezet bij de vorming van mijn business. Ongelooflijk bedankt Arnoud.

profile-pic

Een verhaal dat ik gebruik voor mijn content en mijn gesprekken

Willem van 't Zelfde - Retalia

Door middel van verschillende werkvormen en het stellen van de juiste vragen heeft Arnoud ervoor gezorgd dat ik in één dag mijn Business Biografie op papier heb gekregen. Door veel meer helder te krijgen wat mijn verhaal precies is kan ik deze nu gebruiken in mijn content en in gesprekken met mijn klanten.
Arnoud is een prettig persoon en kan op een rustige manier zorgen dat je prettig en ontspannen voelt. Hij heeft écht de aandacht voor je! Wil je meer helderheid hebben over wat precies het verhaal van jou en je bedrijf is, dan wil ik zeggen neem contact op met Arnoud!

profile-pic

Naar boven halen waar mijn plezier en drive werkelijk zit

Ger Zweerts

Na ongeveer 10 jaar gecoacht, getraind en begeleid te hebben, was het voor mij tijd om pas op de plaats te maken. Waar sta ik eigenlijk voor in mijn aanpak? Wat drijft mij hierbij? Wat is de gemene deler in alles wat ik doe? Wat doe ik met trots? Ik was op zoek naar een maatje die mij kon helpen om mijn eigen verhaal scherp te krijgen. En juist dit heeft Arnoud voor mij betekend. Door vragen te stellen, goed te luisteren en terug te geven wat hij hoort en ziet. Het lijkt heel simpel maar dat is het niet!

Wat maakte dit traject zo verfrissend, speciaal en effectief? Het feit dat Arnoud nadrukkelijk de energie opzocht in mijn verhalen. Wat vertelde ik echt met plezier, wanneer zat ik echt te stralen en droop het enthousiasme van mij af? Dat gaf hij dan terug, en hier bouwde hij op voort.

Natuurlijk is Arnoud ook twijfels tegengekomen, belemmerende overtuigingen, onterechte aannames en al die dingen waar je als coach bijna vanzelfsprekend op in gaat. Maar dat deed hij juist niet en dat vond ik heel sterk. Want het ging erom dat we samen naar boven haalden waar mijn plezier en drive daadwerkelijk zit. Naar wat ik nu al ben en trots wil uitdragen en niet naar wat ik allemaal nog meer had kunnen zijn.

Na dit traject ben ik mijzelf vol overtuiging een Omwerker gaan noemen. Ik was er in mijn eentje niet op gekomen maar het past voor mij perfect.

Wie je krijgt

Mijn profiel is een combinatie van 3 c’s: communicatie/ marketing, coaching en creativiteit.

Ik ben opgeleid als communicatiewetenschapper en heb ruim 10 jaar in de communicatie, marketing en fondsenwerving gewerkt. Ik 'ga aan' bij vragen die gaan over het werken aan en vanuit identiteit: wie je bent en waar je (als bedrijf) goed in bent. Zo heb ik tientallen klanten mogen helpen bij het ontdekken en onder woorden brengen van hun verhaal.  
De afgelopen jaren heb ik me verder verdiept en ontwikkeld als coach/ therapeut. Omdat al ons werk uiteindelijk mensenwerk is. Dat heeft me onder andere een aantal tools en vaardigheden opgeleverd waarmee ik jouw verhaal nog beter boven water kan krijgen.
Mijn creativiteit is er een van taal en woorden. Ik kan goed woorden geven en vanuit woorden naar een diepere betekenis bewegen. Ik luister tussen de regels door te luisteren en helpen woorden te geven aan wat er niet wordt gezegd. Daarbij vind ik het leuk om verschillende tools en oefeningen in te zetten, zodat niet alleen het bekende maar ook het onbekende deel van jouw verhaal bovenkomt.

Neem contact met mij op!

Ben je nieuwsgierig geworden, of zelfs enthousiast? Wil je een afspraak maken?
Laat het me weten, dan neem ik contact met je op